Hur fungerar Revoluts enhetsförsäkring?

För att försäkra din enhet kan du antingen betala per vecka eller betala för hela året i förskott för att få 13 % rabatt!

Om du betalar i förskott dras beloppet av från ditt Revolut-saldo så snart du aktiverar din försäkring.

Om du väljer att betala veckovis dras den första betalningen från ditt Revolut-konto när du aktiverar din försäkring. Perioden för enhetsförsäkringen är alltid 12 månader och kan inte avslutas i förtid.

Du hittar avtalsuppgifterna på fliken Marknadsplats, under Försäkring. Du får även ett bekräftelsemeddelande via e-post med dina avtalsuppgifter när du har aktiverat försäkringen.