Hur gör jag ett skyddsförsäkringsanspråk?

Du hittar kontaktuppgifterna i Revolut-appen. Gå till fliken Hubb i appens navigeringsfält, tryck på Försäkring, välj din försäkring och tryck på Få hjälp.

Tänk på att du blir ombedd att tillhandahålla en kopia av relevanta dokument, till exempel kvitto på varan eller evenemangsbiljetten och en polisanmälan vid stöld, som en del av anspråksprocessen.

Fler detaljer finns i villkoren i appen.

Du kommer åt dem i appen genom att gå till Hubb → Försäkring → välja typ och klicka på Alla dokument.