Vem tillhandahåller Revoluts försäkring för inköps-, återbetalnings- och biljettavbokningsskydd?

Revolut samarbetar med Qover, som är en oberoende försäkringsagent, för att tillhandahålla den här tjänsten. Qover utfärdar försäkringen och hanterar alla försäkringsdokument.

Wakam eller Chubb tillhandahåller försäkringen, beroende på landet där du är bosatt.

Fler detaljer finns i villkoren i appen.

Du kommer åt dem i appen genom att gå till Hubb → Försäkring → välja typ och klicka på Alla dokument.