Vilka typer av evenemang täcks av försäkringen för biljettavbokningsskydd?

I stora drag täcker biljettavbokningsskyddet alla evenemang som äger rum i Europa och för vilka biljetter säljs i förväg. Evenemang inkluderar men är inte begränsade till kultur, sport- eller fritidsevenemang, en show eller en nöjespark.

Försäkringen för biljettavbokningsskydd täcker bara biljetter om de köptes från en återförsäljare som är baserad i landet där ditt Revolut-konto är registrerat eller i Europa.

Detta är bara en sammanfattning av försäkringsavtalet. Fler detaljer finns i villkoren i appen.

Du kommer åt dem i appen genom att gå till Hubb → Försäkring → välja typ och klicka på Alla dokument.