Vilka villkor måste jag uppfylla för att vara berättigad till försäkringen för inköps-, återbetalnings- och biljettavbokningsskydd?

Du måste uppfylla följande för att vara berättigad till den här försäkringen:

• Du måste ha haft en Revolut Plus-, Premium- eller Metal-prenumeration hela tiden (dvs. utan avbrott) från det att varan eller biljetten köptes (föremål för din uppgradering) till det att anspråket skickades in. Med andra ord är du inte berättigad om du var en Revolut Plus-, Premium- eller Metal-kund när du köpte artikeln men har avslutat prenumerationen sedan dess
  • Du måste vara 18 år eller äldre

Detta är bara en sammanfattning av försäkringsavtalet. Fler detaljer finns i villkoren i appen.

Du kommer åt dem i appen genom att gå till Hubb → Försäkring → välja typ och klicka på Alla dokument.