Hur börjar jag använda Revolut Rewards?

Först behöver du uppgradera Revolut-appen till den senaste versionen. Öppna sedan appen och tryck på fliken Rewards (gåvoikonen längst ned på skärmen).

Bläddra bland dina rekommenderade Rewards eller sök efter en belöning från ett specifikt varumärke.

Gå till erbjudandet för mer information om du hittar något du gillar. Se till att du har läst villkoren och följ sedan instruktionerna för att få ut din rabatt eller cashback.

För vissa Rewards kan du behöva trycka på knappen i appen för att besöka handlarens webbplats. För andra behöver du bara aktivera dina Rewards så får du cashback att spendera hos handlaren med ditt Revolut-kort.

Kontakta handlaren direkt om det uppstår problem när du anger rabattkoden.

Vi lägger alltid till Rewards på allt från rabatter online till cashback för inköp i en butik. Så kom tillbaka regelbundet för att se alla nya erbjudanden.