Jag har inte fått min cashback efter 90 dagar. Hur gör jag anspråk på min cashback?

Chatta med oss om du har gjort ett köp och inte har fått din cashback inom 90 dagar.

Vi försöker göra hela processen snabbare, så håll utkik efter uppdateringar.

Minska risken för att inte få din cashback genom att inte använda en annonsblockerare. Om du har stängt av ”spårning mellan webbplatser” – vilket går att göra i både iOS och Android – kan vi inte spåra ditt inköp på rätt sätt. Kontrollera inställningarna i Safari eller andra webbläsare om du är osäker.