Hur kontaktar jag kundsupporten?

Supporten är tillgänglig dygnet runt via chatten i appen. Följ dessa enkla steg för att komma dit:

Gå till din Profil (ikon längst upp till vänster med dina initialer eller bild) → välj Hjälp → välj ett ämne → välj en artikel → om det inte löser ditt problem kan du välja Chatta med oss.

Du blir anslutas till vår chattbot. Om den inte kan hjälpa dig med din fråga, skriv Liveagent så omdirigeras du till en av våra agenter.

Jag kan inte logga in. Hur kontaktar jag er?

Om du har glömt

dina inloggningsuppgifter och behöver hjälp väljer du Gömt din lösenkod? på appens inloggningsskärm. Du måste gå igenom verifieringsflödet.

Om du klarar verifieringen kommer du till vår chattsupport. Om du inte kan klara verifieringen behöver du inte oroa dig, det tredje misslyckade försöket utlöser en anonym chatt.

Du kan också skicka ett mejl till support@revolut.com . För snabbare svar rekommenderar vi chatten i appen istället för e-post.