Vem är Rita?

Rita är vår Revolut-chattbot, och hon är här för att hjälpa dig med alla frågor om våra tjänster som du kanske har. Hon kan dock inte utföra komplexa åtgärder som att kontrollera ditt kontosaldo, hitta din överföring eller hjälpa dig med identitetsverifiering.

För att starta en chatt med Rita:

• Tryck på din profilbild eller dina initialer (i övre vänstra hörnet)
  • Öppna avsnittet Hjälp
  • Välj en relevant kategori
  • Välj ett ämne som du behöver hjälp med
  • Tryck på Chatta med oss

När du har tryckt på knappen öppnas en chatt, och där träffar du Rita! Om Rita inte kan lösa ditt problem kommer hon att skicka dig vidare till en av våra supportmedarbetare.

Om artikeln inte helt löser ditt problem så kan du kontakta oss för hjälp! För specifika ämnen finns en Chatta med oss-knapp för att få hjälp omedelbart. Om du inte ser det här alternativet betyder det att vi har andra skräddarsydda supportkanaler för din fråga. På vår sida Kontakta oss hittar du fler alternativ.