Var kan jag kolla mitt pakets cashback?

Vi sköter betalningarna så du behöver inte oroa dig. Allt är jättelätt – paketets cashback ska automatiskt komma in på ditt primära konto när inköpet har slutförts.

Du kan se cashbacken för ditt paket, relevanta transaktioner och mer genom att öppna din Profil → Ditt paket → bannern Hittills intjänad cashback → källan Paket-cashback.

Alternativt kan du trycka på kontoväljaren under ditt saldo → Fickor → Paketbaserad cashback.