Hur beställer jag ett Revolut Pro-kort?

Ett Revolut Pro-kort, eller Revolut Pro-cashbackkort, är kortet som är länkat till ditt Revolut Pro-konto.

Om du vill beställa ett Revolut Pro-cashbackkort måste du skapa ett Revolut Pro-konto. Sedan kan du beställa ett kort som är länkat till det här kontot:

• När du besöker Revolut Pro för första gången ombes du beställa Revolut Pro-kortet efter Pro-berättelserna.
  • Senare kan du gå till Korttrycka på + Lägg till nytt → välja Revolut Pro.

Ditt första Revolut Pro-kort är kostnadsfritt, men vi kan debitera dig en avgift för alla kort som du sedan beställer. Om det finns en avgift dras från ditt eget Pro-saldo. Det finns mer information i våra villkor för Revolut Pro.