Vad är skillnaden mellan begränsad åtkomst och fullständig åtkomst till webbappen?

Begränsad åtkomst

När du får begränsad åtkomst till webbappen får du visa dina transaktioner, spärra dina befintliga Revolut-kort och redigera dina kortinställningar.

Detta gör att du kan säkra ditt Revolut-konto om du förlorar åtkomsten till Revolut-appen på grund av en nödsituation.

Fullständig åtkomst

När du får fullständig åtkomst till webbappen kan du utföra fler sorters transaktioner, till exempel handel med krypto, tilläggning av pengar, utgående banköverföringar och mer.

Läs mer i våra Vanliga frågor om vilka funktioner som är tillgängliga med full åtkomst.