Jag har förlorat åtkomsten till enheten där min passkey finns

Om du förlorar åtkomst till en enhet där din passkey är lagrad, kan du fortfarande ha åtkomst till dina passkeys. Detta beror på var du lagrade passkeyn. Om du lagrade den i webbläsaren (Chrome), Cloud/Google Cloud/Apple Keychain, eller Password Manager, kan du komma åt den från vilken annan enhet som helst som är ansluten till passkeyns lagring.

Alternativt kan du också återkalla en passkey via Revolut mobil- eller webbapp:

1. Gå till dina Inställningar från din profil genom att klicka i övre vänstra hörnet.
  2. Säkerhet och sekretessPasskeys.
  3. Välj Passkey från listan över passkeys.
  4. Tryck på knappen Återkalla.