Financial Times

Komma åt: tryck på profilikonen uppe till vänster på hemskärmen → välj Ditt paket → bläddra ner, välj förmånen och följ instruktionerna.

Få digital tillgång till Financial Times, inklusive:

• Globala nyheter och analyser
  • Expertåsikter
  • Specialartiklar
  • FirstFT-nyhetsbrevet
  • Videor och poddar
  • FT Edit-appen
  • 10 delningsbara artiklar per månad, och mycket mer

Information:

• Ultra-paketet: tillgång till en digital Premium-prenumeration av Financial Times.
  • Metal-paketet: tillgång till en digital Standard-prenumeration av Financial Times.

Problem:

• Få hjälp via customercare.productsupport@ft.com eller besök deras webbplats om du stöter på problem efter att du har börjat prenumerera på förmånen .
  • Om du har en befintlig prenumeration måste du avbryta den och registrera dig för förmånen via Revolut.

👉 Förmånen är tillgänglig för Ultra- och Metal-kunder i utvalda länder. Om du avslutar prenumerationen förlorar du automatiskt åtkomst till dessa förmåner.