Freeletics

Komma åt: tryck på profilikonen uppe till vänster på hemskärmen → välj Ditt paket → bläddra ner, välj förmånen och följ instruktionerna.

Få tillgång till en digital personlig tränare i form av verklighetstrogen AI som redan guidar 55 miljoner användare världen över och kan göra ett upplägg med övningar som är anpassade efter just dig, din kapacitet och dina mål.

Få anpassade träningsscheman för maxad HIIT-träning som är framtagna för just dig.

Information:

• Ultra-, Metal-, och Premium-paket: tillgång till en Freeletics Training Coach-prenumeration.

Problem:

• Besök deras webbplats eller skicka ett e-postmeddelande till support@freeletics.com om du stöter på några problem när du har börjat prenumerera på förmånen.
  • Om du har en befintlig prenumeration inaktiverar du den i Freeletics-appen och tecknar sedan förmånen hos Revolut. Om du inte kan inaktivera den väntar du tills din befintliga prenumeration går ut innan du börjar använda förmånen via Revolut.

👉 Förmånen är tillgänglig för Ultra-, Metal- och Premium-kunder i utvalda länder. Om du avslutar din prenumeration förlorar du automatiskt åtkomst till dessa förmåner.