Headspace

Komma åt: tryck på profilikonen uppe till vänster på hemskärmen → välj Ditt paket → bläddra ner, välj förmånen och följ instruktionerna.

Headspace Premium är en mindfulness- och meditationsapp som ger dig vetenskapligt baserade verktyg för att stressa mindre, sova gott och bli gladare.

Information:

• Ultra-, Metal- och Premium-paketet: tillgång till Headspace Premium-prenumeration.

Problem:

• Om du är en befintlig Headway-prenumerant måste du säga upp din nuvarande Headway-prenumeration från samma plattform som du startade din prenumeration på (detta kan vara antingen Headway-webbplatsen, App Store eller Google Play Store). Du hittar mer information i Headspace hjälpcenter här. När din prenumeration har löpt ut eller avaktiverats kan du starta en ny prenumeration via Revolut genom att följa stegen ovan.
  • Om rabattkoden inte fungerar, kontakta Revolut Support. För andra problem gällande din prenumeration, vänligen kontakta Headspaces kundtjänst via e-post teamsupport@headspace.com eller per telefon +44 808 164 1747.

👉 Förmånen är tillgänglig för Ultra-, Metal- och Premium-kunder i utvalda länder. Om du avslutar prenumerationen förlorar du automatiskt åtkomst till dessa förmåner.