Förmånspartnerskap som ingår i Premium- och Metal-paketen

Förmånerna nedan ges endast till Premium- och Metal-kunder i utvalda länder.

Tryck på profilikonen uppe till vänster på skärmen → välj Ditt paket → bläddra ner, välj förmånen och följ instruktionerna för att komma åt den.

Nedan följer en sammanfattning av förmånerna som du får tillgång till som Premium- eller Metal-kund.

Freeletics Training Coach-prenumeration:

Tillgång till en digital personlig tränare i form av verklighetstrogen AI som redan guidar 55 miljoner användare världen över och kan göra ett upplägg med övningar som är anpassade efter just dig, din kapacitet och dina mål. Du får färdiga anpassade träningsscheman och dessutom supereffektiv HIIT-träning.

NordVPN Standard-prenumeration för Premium-kunder:

Tillgång till ett säkert och snabbt VPN med skydd mot skadlig programvara och spårare samt annonsblockerare.

NordVPN Plus-prenumeration för Metal-kunder:

Utöver det som ingår i NordVPN Standard får du dessutom en lösenordshanterare (för alla webbplatser) och dataintrångssökning.

Sleep Cycle Premium-prenumeration:

Börja dagen full av energi med Sleep Cycles intelligenta väckarklocka och sömnmätare, som är utformad för att:

• Väcka dig försiktigt när du befinner dig i fasen när du sover lättast.
  • Visualisera dina sömntrender med dagliga sömndiagram.
  • Spela in snarkningar, sömnprat och andra ljud som påverkar din sömn med patenterad ljudteknik.

Picsart Gold-prenumeration:

Lös in Picsart Gold KOSTNADSFRITT i en månad och få tillgång till AI-drivna verktyg för att designa, redigera, rita och dela innehåll överallt. Från en enorm innehållskatalog (öppen källkod) kan användare välja bland flera miljoner foton, klistermärken, bakgrunder, mallar och mer. Se villkoren i appen för mer information.

Financial Times Standard Digital-prenumeration för Metal-kunder:

Få full digital tillgång till Financial Times värld, inklusive globala nyheter och analyser, expertutlåtanden, reportage, nyhetsbrevet FirstFT, videor och poddar, appen FT Edit och 10 delningsbara artiklar per månad (appen är tillgänglig för både Android och iOS).

Tinder Plus-prenumeration för Premium-kunder:

Få en bättre upplevelse med Tinder Plus och kontroll över vem som ser dig genom att välja att bara bli sedd av personer du gillar. Du får även ett obegränsat antal Rewinds för att få så många andra chanser som du behöver, och kan matcha med människor över hela världen oavsett var du befinner dig.

Tinder Gold-prenumeration för Metal-kunder:

Utöver förmånerna i Tinder Plus får du även Obegränsade Likes, Boost och 5 Super Likes varje vecka.

1 WeWork-pass per månad för Metal-kunder:

Få tillgång till en vackert utformad arbetsplats med höghastighetsinternet och obegränsat med kaffe och te.

Du kan lösa in passet på alla WeWork-platser där On-Demand finns. För närvarande är On-Demand aktivt i Tjeckien, Frankrike, Tyskland, Irland, Nederländerna, Polen, Spanien, Sverige, Australien, Singapore, Storbritannien och USA. Se WeWorks webbplats eller app för en uppdaterad lista.

ClassPass för Metal-kunder:

ClassPass ger dig global tillgång till förstklassiga gym och fitnesstudior, krediter för att boka gymtid och fitnesspass, exklusiva priser, kampanjer i appen och mycket mer. Få 10 krediter per kalendermånad med Metal. Se villkoren i appen för mer information.

👉 Om du avslutar din Premium- eller Metal-prenumeration förlorar du automatiskt tillgången till de här förmånerna.