Dolda saldon

Varför är mina saldon dolda?

Revolut har en Dölj saldo-.inställning, som gör ditt saldo suddigt när du snabbt skakar eller vänder på telefonen. Detta hjälper dig att hålla dina konton privata när du tittar på dem offentligt. Du kan snabbt skaka eller vända på telefonen igen för att visa ditt saldo.

Den här inställningen är på som standard, men du kan stänga av den i appinställningarna.

Hur aktiverar eller inaktiverar jag funktionen för dolt saldo?

1. Gå till din Profil
  2. Tryck på Säkerhet och sekretess
  3. Aktivera eller inaktivera Dölj saldo med en svepgest