Vad kan jag göra medan jag väntar på att de förnyade handlingarna ska komma?

Vi accepterar en mängd olika handlingar beroende på din nationalitet och det land du har registrerat dig i.

Du hittar listan över godkända handlingar på skärmen för dokumentval i appen. Gå till → Inställningar → Personuppgifter → Verifiera min identitet.

Om du får ett meddelande om att uppdatera ditt id ifall dina dokument blivit ogiltiga eller gått ut, och du har en handling som inte är standard, kan du skicka in handlingen genom att välja Annan uppehållshandling på urvalsskärmen.