Varför fick jag en lägre belöningssumma för en värvning än vad ni angav i appen?

Våra hänvisningskampanjer inkluderar ett slumpmässigt belöningsalternativ, som ett lotteri, där du kan få ett av fem angivna belopp för varje lyckad värvning. Ju högre belopp, desto lägre är sannolikheten att den tilldelas.

Se listan över belöningar och deras motsvarande odds i villkoren för den här kampanjen genom att gå till Hem → Profil → Inbjudningar → bläddra ner och tryck på Villkor längst ner på skärmen.

Skrapa helt enkelt lotten i appen när din vän har slutfört alla steg för att lösa in din belöning.