Hur slutför man steget ”Gör tre köp”?

Om din vän bjöd in dig till Revolut måste du genomföra tre köp.

Du kan göra kortbetalningar:

• Med ett virtuellt eller fysiskt kort, online eller i butik.
  • Med Apple/Google Pay.
  • Före eller efter beställning av ett fysiskt kort.

De 3 köpen måste vara större eller lika med ett minimibelopp som är synligt för den som bjuder in dig från skärmen Inbjudningar. Detta belopp varierar beroende på dennes region.

Valutaväxlingar, överföringar, hasardspel och presentkort är inte kvalificerade köp.

Köp gjorda med kort som är kopplade till Revolut Pro, Revolut <18, Revolut Business eller ett gemensamt konto är inte giltiga.

🔍 Läs mer om kampanjvillkor i den här artikeln.