Hur slutför jag steget för Beställ ett fysiskt kort?

Gå till avsnittet Kort genom att klicka på kortikonen i det övre högra hörnet på hemskärmen för att beställa ett fysiskt kort.

Från skärmen Kort måste du trycka på Lägg till nytt, välja ett fysiskt kort och följa instruktionerna på skärmen för att slutföra beställningen. Leveransavgifter kan tillkomma.

Beställning av ett kort som är kopplat till Revolut Pro, Revolut <18, Revolut Business eller ett gemensamt konto är inte giltigt.

🔍 Läs mer om kampanjvillkoren i den här artikeln.