Måste min vän aktivera sitt fysiska kort innan slutdatumet?

Det räcker med att beställa kortet innan slutdatumet. Om kortet har beställts i tid men levereras efter slutdatumet kommer steget för att Beställ ett kort att slutföras ändå.

För att beställa ett fysiskt kort måste din vän trycka på Lägg till nytt i avsnittet Kort, välja ett fysiskt kort och göra beställningen. Leveransavgifter kan tillkomma.

Din vän behöver inte vänta på kortet för att börja handla – tack vare Apple Pay eller Google Pay.

Beställning av ett kort som är kopplat till Revolut Pro, Revolut <18, Revolut Business eller ett gemensamt konto är inte giltigt.

Villkoren finns på startsidan för hänvisningar → Villkor.