Min vän la till pengar, men jag har fortfarande inte fått belöningen. Varför?

Om steget Lägg till pengar är inte har klarmarkerats från sidan Inbjudningar i din app kan det bero på att din vän:

• Inte har lagt till pengar på sitt konto.
  • Har lagt till pengar på ett sätt som inte räknas för hänvisningar – använt Apple Pay, Google Pay eller överföringar från andra Revolut-kunder.

För att slutföra det här steget måste din vän lägga till pengar med kortet eller via banköverföring innan slutdatumet.

Du hittar villkoren om du går till startsidan för Hänvisningar → bläddrar ner → Villkor.