Vilka villkor gäller för hänvisningskampanjen?

Berättigade Revolut-kunder kan få en belöning för att bjuda in sina vänner.

Den som bjuder in vänner får belöningen om vännerna de bjuder in slutför följande steg innan tiden tar slut:

• Registrerar sig med den unika hänvisningslänken och verifiera sin identitet.
  • Lägg till pengar på sitt Revolut-konto med ett kort eller banköverföring. Överföringar mellan Revolut-konton och att lägga till pengar med Apple Pay eller Google Pay räknas inte.
  • Beställ ett fysiskt Revolut-kort.
  • Gör 3 legitima inköp med sitt virtuella eller fysiska Revolut-kort, online eller i butik. De kan använda Apple eller Google Pay för dessa köp.

De 3 inköpen måste vara större eller lika med ett minimibelopp som är synligt för den som bjuder in dig från skärmen Inbjudningar. Detta belopp varierar beroende på dennes region.

Du hittar mer information i villkoren. Gå till avsnittet Hänvisningar → bläddra ner → välj Villkor.