Jag informerades av Revolut att specialerbjudandet var aktiverat för mitt konto, men jag fick inte den utlovade bonusen.

För att få din bonus (t.ex. kontantbelöning, cashback, gratis prenumeration) ska du slutföra stegen som krävs inom den angivna tidsperioden efter att specialerbjudandet aktiverats. Kontrollera erbjudandets villkor i mejlet med inbjudan till att ta del för att säkerställa att alla steg har slutförts.

Vanliga steg inkluderar att lägga till pengar, beställa ett kort, göra vissa kortbetalningar (transaktioner till betaltjänstleverantörer och pengaöverföringar kvalificerar inte för en belöning) och uppgradera till ett betalpaket.