Behöver du hjälp?

Ställ din fråga nedan för att få svar.

Stäng RevPoints-konto

Stänga mitt RevPoints-konto

Det kostar inget att ha ett RevPoints-konto. Men om du vill stänga det kontaktar du oss bara via chatten i appen, så stänger vi det åt dig.

När du bekräftar att du vill inaktivera RevPoints kommer alla dina befintliga poäng att ogiltigförklaras och du kommer inte längre kunna tjäna RevPoints. Ogiltigförklarade poäng kan inte återställas.

Om lokala lagar ger en betänketid (vanligtvis 14 dagar från att du aktiverar RevPoints) återbetalas eventuella oanvända poäng som köpts under den perioden när kontot stängs. Utanför denna period är poäng inte återbetalningsbara och eventuellt återstående saldo förverkas. Läs RevPoints Villkor för mer information.