Hur ändrar jag min bokning med Vistelser?

Här är allt du behöver veta om hur man ändrar uppgifterna i en bokning med Vistelser:

Ändra datum

Det snabbaste och rekommenderade sättet att ändra datumen på en bokning är att avboka den befintliga bokningen och sen boka om i appen.

Du kan också fylla i ett formulär via appen för att ändra datumen för din bokning:

1. Gå till Livsstil i den nedre menyn
  2. Välj Resor och sedan Bokningar
  3. Välj din bokning och sedan Hantera bokning
  4. Tryck på Ändra datum

Ändra uppgifter om gästerna

Det snabbaste och rekommenderade sättet att ändra gästuppgifterna för din bokning är att fylla i formuläret som du hittar nedan via appen, detta startar en chatt med Revoluts supportteam. En agent kan hjälpa dig med att göra ändringar manuellt.

Du kan också starta en ny chatt i appen:

1. Gå till din Profil (ikonen längst upp till vänster med dina initialer eller din bild).
  2. Tryck på Hjälp.
  3. Välj ämnen.
  4. Tryck på Chatta med oss.

När bokningen är bekräftad går det inte att ändra e-postadressen som är kopplad till den.

Ändra gästuppgifter för en bokning

Byt rumstyp

Det snabbaste och rekommenderade sättet att byta rumstyp på är att avboka den befintliga bokningen och sen boka om i appen.

Du kan också ändra rumstyp genom att fylla i formuläret via appen nedan, detta startar en chatt med Revoluts supportteam. En agent kan undersöka möjligheten att göra ändringen åt dig manuellt.

Ändra andra uppgifter i en bokning

Vrbo-bokningar

För bokningar via Vrbo kan du begära att ändra dina uppgifter genom att klicka på länken i din bokningsbekräftelse från Vrbo. Länken tar dig till Vrbos hemsida, där du kan hantera din bokning med deras dedikerade supportteam.

Om du vill veta mer om hur man ändrar bokningar på Vrbo kan du gå till hit på deras hemsida.

Villkor för Vistelser gäller.