Hur bokar jag boende med Vistelser?

Så här bokar du en vistelse i appen:

1. Gå till Livsstil i den nedre menyn.
  2. Tryck på Resor.
  3. Välj Vistelser och följ anvisningarna för att ange plats, datum och gäster.
  4. Filtrera baserat på dina preferenser för att hitta ditt perfekte boende.

Innan du fortsätter med bokningen, se till att granska

• Sängalternativen
  • Avbokningsreglerna
  • Fastighetens policyer och regler

Av säkerhetsskäl måste du bekräfta dina personuppgifter innan du betalar. Beroende på din bokningstyp debiteras du antingen omedelbart (Betala direkt) eller när du kommer fram till boendet (Betala på plats).

För bokningar med Betala nu och Betala på plats

1. Du kan få omedelbar cashback
  2. För bokningar med Betala på plats får du cashback endast om du betalar med ditt Revolut-kort. Cashbacken kommer att behandlas i slutet av nästa månad efter ditt utcheckningsdatum

Vrbo och Betala på plats-bokningar

1. Du måste använda ett fysiskt betalkort kopplat till ditt konto
  2. För Vrbo får du ett mejl direkt från dem. Om du inte ser det, kontrollera din skräppostmapp

Villkor för Vistelser gäller.