Hur stänger jag mitt handelskonto?

Du kan nu stänga ditt handelskonto genom att öppna Revolut-appen och gå till avsnittet Aktiehandel.

Genom att trycka på ellipsen (tre punkter) på den högra sidan av skärmen och välja Stäng handelskonto samt godkänna villkoren för att stänga handelskontot, samtycker du till att vi stänger ditt handelskonto med RTL (och säljer dina aktier om du har några).

Vi stänger ditt konto i tre steg:

Steg 1: Efter att du har skickat en begäran om att stänga ditt konto säljer vi dina tillgångar. Efter försäljningen följer en två dagar lång likvideringsprocess.

Steg 2: När ditt kapital är likviderat får du in det på ditt e-pengakonto i USD.

Steg 3: Vi stänger ditt handelskonto när saldot är 0 $.