Kan jag ange prisaviseringar när jag handlar?

Du kan ställa in en prisavisering för alla tillgängliga aktier.

Du kan skapa aviseringen i fliken Tillgångar efter att du har tryckt på knappen Investera och sedan någon av de tillgängliga aktierna. I informationen om aktien, i avsnittet med ett pris/en graf, ska du sedan välja klockikonen och skapa en avisering.

Svep till vänster över den skapade aviseringen i aktieinformationen och välja Radera för att radera en avisering.