Hur öppnar jag ett handelskonto?

För att öppna ett handelskonto behöver du först öppna ett Revolut-konto, du måste vara minst 18 år och ha som minst version 7.3 av Revolut-appen.

Handelskonton är tillgängliga i alla Revolut-paket. Se till att du verifierar din e-postadress och laddar upp ett giltigt ID för att skynda på användningen av ditt framtida investeringskonto.

Vi erbjuder just nu aktiehandel till lagligen bosatta personer i Storbritannien. Som du vet lämnade Storbritannien EU den 31 december 2020. Till följd av det kan vårt handelsföretag Revolut Trading Limited (RTL) inte längre förmedla sina tjänster i EES, fr.o.m. den 1 januari 2021, som utsedd representant för sitt brittiska huvudföretag som är auktoriserat och reglerat av Financial Conduct Authority.

Det innebär att RTL inte längre är auktoriserat å sitt huvudföretags vägnar att annonsera, främja eller på annat sätt tillhandahålla aktiehandelstjänsten till dig enligt EU-lagstiftningen efter det datumet.