Vad kan jag göra med min ädelmetallsplacering?

Du kan använda ädelmetaller med nästan alla Revolut-funktioner:

Vault-konton, cashback, växelavrundning, stopp- och gränsorder – ja, precis vad du vill!

Gör följande för att skicka exponering mot ädelmetaller till en vän på Revolut som har den här funktionen aktiverad.

För att göra det kan du gå till fliken Betalningar i appen, välja en person med ett R intill sitt namn i din kontaktlista och trycka på Skicka. Ange det belopp du vill skicka, välj XAU eller XAG i listrutan och tryck på Skicka igen. Exponeringen mot ädelmetaller visas omedelbart på deras Revolut-konto!

Observera att vi för närvarande inte har stöd för överföringar av exponering mot ädelmetaller till konton utanför Revolut-plattformen, t.ex. till ett externt ädelmetallskonto.