Skicka kryptovaluta

Om du vill skicka kryptovaluta till en vän genom Revolut kan du trycka på fliken Betalningar i appen och välja en av dina Revolut-vänner. Ange sedan beloppet du vill skicka, välj en kryptovaluta i listrutan och tryck på Skicka, så kommer kryptovalutan in direkt på din väns Revolut-konto!

Du kan inte skicka kryptovaluta utanför Revolut-plattformen, t.ex. till externa plånböcker. Vi jobbar aktivt på att lägga till den funktionen i framtiden. Men du kan fortfarande köpa, sälja och växla inom Revolut-plattformen.