Hur tar jag ut pengar från ett Vault för grupper?

Om du är skaparen av ett Vault för grupper tilldelas du rollen som administratör och kan ta ut pengar när som helst.

Andra medlemmar i ett Vault för grupper får endast ta ut pengar om administratören ger dem behörighet till det. Administratören kan tilldela behörigheter i samband med att en medlem läggs till eller så kan administratören ändra dem för en befintlig medlem genom att trycka på Hantera i Vault-kontot.