Hur fungerar det med avrundning av växel?

Avrundning av växel innebär att vi rundar av dina köp med Revolut-kort till närmaste heltal och sätter in mellanskillnaden i ditt Vault.

Om du t.ex. betalar 2,90 £ för en kopp kaffe avrundar vi det till 3,00 £ och sätter in 0,10 £ på ditt valda Vault. Enkla vinster.

Vill du nå dina mål snabbare? Du kan välja att dubbla eller tredubbla dina växelinsättningar, eller rentav multiplicera dem med en faktor på 10.

Du slår lätt på och av denna funktion så du har full kontroll.