Vad är Revolut Vaults?

Revolut Vaults är det enklaste sättet att lägga undan kontanter och nå dina ekonomiska mål snabbare med någon av de 31 valutor som vi stöder.

Pengarna på ditt Vault är avskilda från ditt huvudsaldo. Du kan när som helst föra över pengar mellan ditt Vault och ditt huvudsakliga Revolut-konto.

Du kan skapa ett Vault under fliken Vaults på startsidan eller genom att trycka på Vault-ikonen under Marknadsplats (Hubb från appversion 8.0) i appen. Döp det sedan till exempel till ”Semester” och börja sätta in pengar för att nå dina sparmål.

Om du inte kan se fliken Vaults på startsidan kan du fästa den där genom att gå till Vaults, trycka på de tre punkterna i det övre högra hörnet och klicka på Lägg till på startsidan (Vaults > ... > Lägg till på startsidan)