Vilka är de olika typerna av Vaults?

Det finns personliga Vaults och Vaults för grupper. Välj det som fungerar bäst för dig beroende på dina mål.

Personligt Vault: avrunda din växel, ställ in en återkommande betalning eller gör en engångsöverföring. Oavsett om det är för en , ett firande eller en ny bärbar dator kan du nå dina ekonomiska mål snabbare med ett personligt Vault.

Vault för grupper: nå det gemensamma målet snabbare genom att skapa ett Vault för grupper. Bidra tillsammans på samma sätt som med ett personligt Vault.