Jag fick min överföring i en annan valuta. Vad kan jag göra?

Revolut växlar inte automatiskt alla överföringar som tas emot. Avsändarens bank kan dock göra detta å dina vägnar om överföringen är i en valuta som Revolut inte stöder – se en lista över valutor som stöds här.

Om du fick en annan valuta ska du fråga den avsändande banken varför de konverterade överföringen.

Om du inte kan hitta en överföring som togs emot i en annan valuta:

• Välj det konto som valutan skickades till. Du kan göra detta via kontoväljaren under ditt saldo
  • Kontrollera Transaktionshistoriken på ditt konto