Vad ska jag göra om en överföring inte kommer in på mitt Revolut-konto?

Kontrollera först om den beräknade överföringstiden har passerat genom att trycka här.

Om du förväntar dig att en överföring från ditt Revolut-konto ska returneras, kan du kontrollera tidsramarna i artikeln här.

Om överföringen som skickades till ditt konto returnerades till avsändaren, läs mer här.

Om tidsramen har passerat, kontrollera dina andra valutakonton ifall överföringen anlände i en annan valuta än förväntat.

Om du inte har fått din överföring, tidsramen har löpt ut och du inte kan hitta överföringen i dina andra valutakonton, följ dessa steg:

1. Begär ett överföringsbekräftelsedokument från den avsändande banken (De flesta banker kan generera denna bekräftelse i PDF-form. Om du har problem med att få det är det bäst att nå ut till deras kundsupportteam för att få hjälp).
  2. Dubbelkolla om uppgifterna i bekräftelsen matchar uppgifterna på ditt Revolut-konto.
  3. Be din bank att hitta överföringen.

Om den avsändande banken har bekräftat att överföringen har kommit fram ska du meddela oss detta och tillhandahålla överföringsbekräftelsen, så att vi kan hjälpa dig att hitta den.