Varför blev överföringen till mitt konto återställd?

Så här kollar du varför din överföring återställdes:

1. Gå till din transaktionshistorik från hemskärmen.
  2. Tryck på den återställda överföringen.
  3. Välj Få hjälp längst ner på skärmen för att se felsökningssteg.

När får jag de återförda pengarna?

• Lokala överföringar: inom 3–5 arbetsdagar
  • Internationella överföringar: 15–20 arbetsdagar

När en överföring har återkallats kan vi inte omfördela den till mottagarkontot, och vi kan inte heller påskynda returprocessen.

Vanliga orsaker till att överföringar återställs:

Kontobegränsningar

• Kolla i din inkorg för den e-postadress som du har registrerat med oss efter eventuell kommunikation där vi ber om dokumentation eller mer information.
  • Följ instruktionerna i mejlet för att lösa problemet.
  • Om du har uppmanats att uppdatera dina skatteuppgifter kan du göra detta genom att klicka här

Fel kontouppgifter

Se till att du har använt rätt kontouppgifter. För internationella överföringar ska du använda dina SWIFT-uppgifter.

Land/valuta stöds ej

Din överföring kan återställas om Revolut inte stöder dess valuta eller ursprungsland. Du hittar en komplett lista över dessa valutor och länder i denna artikel.

Namn stämmer ej överens (endast för enkla banköverföringar)

För att din enkla banköverföring ska gå igenom måste namnet på ditt externa bankkonto överensstämma med namnet på ditt Revolut-konto.