Hur tar jag emot överföringar i EUR till mitt Revolut-konto?

För att få EUR till ditt Revolut-konto:

• Gå till hemskärmen i appen
  • Tryck på kontoväljaren under ditt saldo
  • Välj den EUR-valuta du vill ta emot dina pengar i. Om du inte har den välj Lägg till ny för att lägga till den
  • Tryck på Uppgifter
  • Välj Lokal

Använd dina uppgifter (IBAN, BIC/SWIFT) och ditt namn för att initiera en överföring från din banks webbplats eller app, eller dela dina kontouppgifter med personen eller företaget som ska betala dig.

EUR-överföringar via den vanliga SEPA-metoden kan ta upp till 2 arbetsdagar. Om den sändande banken stöder SEPA Instant kommer den inom några sekunder. EUR överföringar via SWIFT kan ta 3-5 arbetsdagar att komma till ditt konto.

För närvarande har vi inte stöd för överföringar från/i dessa länder/regioner och valutor. Tryck här för att läsa mer om internationella överföringar.