Behöver du hjälp?

Ställ din fråga nedan för att få svar.

Blockera en annan Revolut-kund

Du kan inte ta bort en Revolut-kund från dina Revolut-kontakter helt och hållet. Du kan däremot blockera en annan Revolut-kund när som helst. Denna kund kan då inte skicka meddelanden till dig, skicka pengar till dig, ta emot pengar från dig eller lägga till dig i Gruppkostnader.

Så här blockerar du någon i appen:

  • Tryck på Betalningar i menyn längst ner.
  • Sök på och välj Revolut-kunden.
  • Tryck på profilikonen i det övre högra hörnet.
  • Välj "Blockera"

Om du väljer att blockera personen kan du följa samma steg igen för att ta bort blockeringen.