Hur kan jag skicka en kontantpresent?

Med gåvofunktionen kan du skicka kontantgåvor med roliga animationer och personliga meddelanden. Det fungerar på samma sätt som vanliga överföringar mellan Revolut-konton. Du kan skicka direkt eller schemalägga gåvan till en viss dag. Vi ser till att den kommer fram i tid!

Gör så här för att skicka pengar som gåva:

• Gå till Överföringar.
  • Sök efter kontakten eller lägg till en ny mottagare.
  • Tryck på Skicka och sedan på presentikonen.
  • Välj ett presentomslag och tryck på Fortsätt.
  • Lägg till ett personligt meddelande och ett belopp.
  • Välj mottagaren och välj att skicka gåvan direkt eller schemalägga den till en viss dag.
  • Tryck på Skicka X gåva.

Om mottagaren inte har fått presenten, kontrollera då att du har angett rätt kontaktinformation och att mottagaren har laddat ner Revolut-appen.