Hur ställer jag in schemalagda betalningar till en annan Revolut-användare?

För att schemalägga betalningar till andra Revolut-användare:

1. Välj Betalningar från den nedre menyn i appen.
  2. Tryck på sökfältet högst upp på sidan.
  3. Välj en vän eller kontakt att schemalägga betalningar till. Om de inte redan finns i dina kontakter kan du söka efter dem med telefonnummer, e-post, Revtag eller skanna deras QR-kod.
  4. När du har valt mottagare, tryck på Skicka.
  5. Ange beloppet och tryck på kalenderikonen till vänster.
  6. Från kalendern kan du schemalägga när du vill att betalningen ska göras.
  7. Tryck på Skicka igen för att slutföra den schemalagda betalningen.

När de har schemalagts kan du hantera dina schemalagda överföringar från avsnittet Kommande i dina transaktioner.