Vad kan jag göra om jag inte har fått en överföring som skickats från ett annat Revolut-konto?

Om du har problem med att hitta en överföring från en Revolut-vän kan du göra följande:

• Dubbelkolla med avsändaren att rätt uppgifter för överföringen användes
  • Titta på dina andra valutakonton genom att trycka på knappen Konton precis under ditt saldo
  • Se till att din Revolut-app är uppdaterad

Om du har provat allt ovanstående och överföringen ändå inte syns, be avsändaren att kontakta oss via chatten i appen.