Vad är Revolut Messenger och hur fungerar det?

Med Revolut Messenger kan du skicka meddelanden till andra Revolut-kunder.

Aktivera Meddelanden till och från vänner genom att gå till Säkerhet och sekretess i profilavsnittet. Välj en vän eller sök efter en användare i avsnittet Överföringar för att inleda en chatt.

För att Revolut Messenger ska fungera bör ni ha gjort minst en Revolut-överföring mellan varandra eller ha varandra sparade i telefonkontanter samt Betala med vänner aktiverat i inställningarna för säkerhet och sekretess.

Vi skyddar dina konversationer i enlighet med vår Sekretesspolicy.