Sending a card transfer

Så här skickar du en överföring till ett kort

1. Från hemskärmen går du till fliken Betalningar
  2. Tryck på Ny (plustecknet i övre högra hörnet)
  3. Välj Kortmottagare
  4. Följ instruktionerna på skärmen

Vi stöder inte överföringar till vissa kort, länder och valutor. Du kan läsa mer om överföringar som vi stöder i denna artikeln.

Minimibelopp

Vi kräver ett minimibelopp på 2 $ (eller motsvarande) för överföringar till ett kort inom Europa och ett minimibelopp på 10 $ (eller motsvarande) för överföringar till ett kort utanför Europa.

Avgifter

Det tillkommer en liten avgift för överföringar till ett kort, beroende på transaktionsbeloppet och destinationen. Du får se eventuella tillämpliga avgifter innan du skickar pengar.

Tidsramar

Överföringar till ett kort är vanligtvis omedelbara, men kan ta upp till 30 minuter.

Gränser

Gränserna för överföringar till ett kort beror på valutan och destinationen. Vi visar eventuella gränser innan du skickar pengar. Mottagarkortet kan också ha gränser. Kontakta mottagaren för att bekräfta detta.

Problem med en kortöverföring

Om du har problem med din överföring till ett kort trycker du på överföringen i din transaktionshistorik för att få specialiserad hjälp.

Om du behöver mer hjälp med en kortöverföring, läs våra Vanliga frågor.