Min utgående överföring kom fram i en annan valuta.

När du skapar en mottagare måste du välja en valuta som du vet stöds av hens konto. Det säkerställer att du skickar rätt valuta och att pengar växlas till den tillgängliga växelkursen.

Om din överföring kommer i annan valuta betyder det att du skickade en valuta som inte stöds av mottagarens konto. Det betyder att dina pengar måste växlas till den mottagande bankens eller den förmedlande bankens kurs. De här växelkurserna kan variera och kontrolleras inte av Revolut.

Till exempel:

Om du väljer att valutan USD ska skickas till ett GBP-konto kommer den mottagande banken att växla dina USD till GBP till sin egen växelkurs.