Min mottagare har inte fått min banköverföring. Vad kan jag göra?

Om mottagaren inte har tagit emot banköverföringen ska du kontrollera om tidsramen har passerats (tryck här för mer information om tidsramarna).

Om den inte har utförts finns det tyvärr inget vi kan göra för att accelerera överföringen. Om den dock har genomförts ska du bekräfta överföringsuppgifterna med mottagaren och skicka överföringsbekräftelsen (tryck här för att se hur du hämtar den). Om överföringen returnerades till dig men inte syns på kontot ska du begära en bekräftelse från mottagarens bank och sedan kontakta oss.

Dessutom kan du trycka på överföringen för att se dess status i överföringsspåraren.